top of page


Creative nanny

Als creative nanny neem ik alle tijd voor kinderen en wat er in ze leeft. Ik ben dan geen juf, maar een oppas met creatieve inslag. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom bij mij thuis, waar we gaan doen wat zich aandient. Knutselen, tekenen, schilderen, muziek maken, dansen, toneelspelen, verhalen vertellen. Maar het hoeft niet! Niks doen mag ook, of gewoon een spelletje doen, lezen, samen iets bakken. Of misschien is er huiswerk waar ik mee kan helpen. Wat we niet doen: het internet gebruiken als vermaak. We vermaken onszelf en elkaar!

154850743_101290035355523_2776538945167195733_n.jpg

Dit idee begon vorm te krijgen toen we te maken kregen met lock downs. Ontwikkeling van vaardigheden op sociaal, emotioneel en creatief gebied, zag ik bij veel leerlingen stagneren. Ik had ze het liefst in mijn huis willen halen om ze de broodnodige aandacht en ervaringen te kunnen geven.

In mijn functie als 'creative nanny' is mijn stelregel: kinderen zijn fysiek, zonder opgelegde beperkingen welkom in mijn aRousing House! Op donderdagen heb ik momenteel nog tijd vrij om kinderen te ontvangen. Dit kunnen er maximaal vijf tegelijk zijn.

Omdat ik geen kinderdagverblijf of zoiets ben (regeltjes waaraan ik niet kan en wil voldoen), zie ik mezelf als oppas voor de kinderen van mensen die ik vertrouw en die mij vertrouwen. Er moet een klik zijn. En daarvoor is het nodig dat we eerst goed kennismaken met elkaar. Neem daarvoor gerust contact met me op.

bottom of page