top of page


Creative nanny

Op dit moment is het een droom die blijdschap zal geven bij verwezenlijking; creative nanny zijn voor kinderen in de basisschool-leeftijd in mijn 'aRousing House'.

Wat ik voor me zie? Ik ben als creative nanny geen juf, maar een oppas met creatieve inslag die alle tijd neemt voor kinderen en wat er in ze leeft. Kinderen met een verlangen naar sociale verbinding, expressie en creativiteit, komen bij mij thuis. We gaan doen wat zich aandient. Knutselen, tekenen, schilderen, muziek maken, dansen, toneelspelen, verhalen vertellen. Maar het hoeft niet! Niks doen mag ook, of gewoon een spelletje doen, lezen, samen iets bakken. Of misschien is er huiswerk waar ik mee kan helpen. Wat we alleen zeker niet doen: het internet gebruiken als vermaak. We vermaken onszelf en elkaar!

154850743_101290035355523_2776538945167195733_n.jpg

Dit idee begon vorm te krijgen toen we te maken kregen met lock downs. Ontwikkeling van vaardigheden op sociaal, emotioneel en creatief gebied, zag ik bij veel leerlingen stagneren. Ik had ze het liefst in mijn huis willen halen om ze de broodnodige aandacht en ervaringen te kunnen geven.

In mijn functie als 'creative nanny' is mijn stelregel: kinderen zijn fysiek, zonder opgelegde beperkingen welkom in mijn aRousing House! Op dit moment heb ik de donderdagen nog helemaal vrij om kinderen te ontvangen. Dat kunnen er maximaal vijf tegelijk zijn. 

Omdat ik geen kinderdagverblijf of zoiets ben (regeltjes waaraan ik niet kan en wil voldoen), zie ik mezelf als oppas voor de kinderen van mensen die ik vertrouw en die mij vertrouwen. Er moet een klik zijn. En daarvoor is het nodig dat we eerst goed kennismaken met elkaar. Neem daarvoor gerust contact met me op.

bottom of page