top of page

 
Advies en regie

foto voor advies en regie.png

Ben je amateur-performer en wens je hulp bij het professionaliseren van je optreden, dan kan ik je wellicht helpen. Het kan gaan om alle vormen van podiumkunst: muziek, drama, verhalen vertellen, dans of combinaties daarvan.

 

Ben ik dan zo goed in alles? Ik kan veel, maar jij kan de dingen die je doet op het podium misschien wel veel beter. Waar het om gaat: analytisch kijken, reageren, aanmoedigen tot reflectie en uitproberen. Mijn podiumervaring, docentschap en affiniteit met alle kunstdisciplines helpt daarbij. 

 

Ik ga geen script voor je schrijven, maar bied me aan als kritisch, geïnteresseerd try-out-publiek dat reageert naar aanleiding van je hulpvraag. Wellicht stel ik veranderingen voor die we ter plekke kunnen uitproberen. Wat daarbij voorop staat is dat we zoeken naar wat past bij jou, hoe we het beste uit jou kunnen halen, binnen de begrenzing van wat je aankan en wil. Als je mij vraagt mee te kijken, doe ik dat met liefde voor jouw proces en vertrouw ik erop dat je toe bent aan een uitdaging.

 

bottom of page