top of page


Huis-, tuin- en keukenconcerten

In een huiskamer, tuin of andere besloten ruimte, kunnen we samen de beste sfeer creëren voor een concertje. Echt contact kunnen maken met jou als publiek, daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

Mijn eigen stijl omschrijven is lastig. Daarom hier even de stadsdichter aan het woord die mijn optreden een keer als volgt aankondigde:

'Een sprankelende avond met de unieke, vrolijke, bijtende, melancholische en satirische liedjes van Alles Rous met in de hoofdrol Mieke Rous. Ze omschrijft het leven op haar eigen manier en doorziet de dwaasheid van het bestaan.'

Bekijk hier een video-voorbeeld van een optreden.

334105641_2204232989781675_2953514918615410883_n.jpg

Eigenlijk ben ik een muzikale verhalenverteller met zinnige eigen liedjes. De nadruk ligt op tekst en zangmelodie. Mijn favoriete instrumenten zijn de ukelele en de cuatro (een soort reuze-ukelele uit Venezuela). Daarmee begeleid ik mezelf het meest. Met mijn voeten voeg ik wat kleine percussie toe. In mijn recente muziekvideo's doe ik alsof ik meer stemmen, handen en voeten heb en bespeel ik meerdere instrumenten.

 

Een concert kan twintig tot twee keer veertig minuten duren, naargelang de situatie en wensen. Er is de mogelijkheid tot eenvoudige, lichte geluidsversterking. Ik heb dan alleen een stopcontact nodig.

Minimaal eens per jaar organiseer ik een concert voor de vrienden van Alles Rous. Zie de speelagenda voor openbare optredens.

bottom of page